Nutriční hodnoty (Rajčatový Vlašák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 365 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,46 g |
Tuky | 62,02 g |
– nasycené | 26,39 g |
– nenasycené | 27,66 g |
–– mononenasycené | 21,41 g |
–– polynenasycené | 6,26 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,63 g |
Sacharidy | 57,70 g |
– cukry | 46,40 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
20 dkg 20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
20 dkg 20 dkg tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
3 3 vejce (vařená) | Vejce slepičí | 210 g |
bílý jogurt (nebo majolka) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |