Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatový Vlašák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 365 kJ /
1 282 kcal
Bílkoviny117,50 g
– z toho živočišné bílkoviny111,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,46 g
Tuky62,02 g
– nasycené26,39 g
– nenasycené27,66 g
–– mononenasycené21,41 g
–– polynenasycené6,26 g
––– omega 30,18 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 4,06 g
Sůl9,63 g
Sacharidy57,70 g
– cukry46,40 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
20 dkg 20 dkg šunky Šunka vepřová vařená 200 g
20 dkg 20 dkg tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
3 3 vejce (vařená) Vejce slepičí 210 g
bílý jogurt (nebo majolka) Jogurt kravský bílý 1,5%
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.