Nutriční hodnoty (Rajčatový Vlašák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 365 kJ / 1 282 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,46 g |
| Tuky | 62,02 g |
| – nasycené | 26,39 g |
| – nenasycené | 27,66 g |
| –– mononenasycené | 21,41 g |
| –– polynenasycené | 6,26 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 4,06 g |
| Sůl | 9,63 g |
| Sacharidy | 57,70 g |
| – cukry | 46,40 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 dkg 50 dkg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 20 dkg 20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 3 3 vejce (vařená) | Vejce slepičí | 210 g |
| bílý jogurt (nebo majolka) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |