Nutriční hodnoty (Japonské nudle "Okamura")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 15,23 g |
| – nasycené | 2,58 g |
| – nenasycené | 12,10 g |
| –– mononenasycené | 6,33 g |
| –– polynenasycené | 5,77 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 7,29 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 127 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 44,61 g |
| – cukry | 34,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| čínské nudle | Nudle pšeničné | |
| vepřové maso na tenké plátky plátky (zvolte si maso dle svého přání já dnes měla vepřové ) | Vepřová kýta | |
| řepkový olej | Olej řepkový | |
| žampiony na plátky plátky | Žampion čerstvý | |
| červená cibule na tenká půlkolečka | Cibule červená čerstvá | |
| 6 lžic 6 lžic vína Saké | Saké | |
| 6 lžic 6 lžic švestkového vína japonského | Víno ovocné červené sladké | |
| 1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml |
| 6 lžic 6 lžic sojové omáčky Kikoman | Sójová omáčka Tamari | |
| 3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky Ketjap | Sójová omáčka fermentovaná sladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 3 stroužky 3 stroužky nastrouhaného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 cm 2 cm nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| 0,5 0,5 špičatého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 0,5 0,5 čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 15 15 listů mangoldu | Mangold | |
| 3 3 hrstě bambusových výhonků | Bambusové výhonky čerstvé | |
| 3 3 jarní cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| Na dochucení ústřicová omáčka | Ústřicová omáčka | |
| omáčka Honsin | Sójová omáčka Tamari |