Nutriční hodnoty (Živáňské kousky s žampiony a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 026 kJ / 1 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,91 g |
| Tuky | 112,12 g |
| – nasycené | 17,20 g |
| – nenasycené | 90,70 g |
| –– mononenasycené | 77,96 g |
| –– polynenasycené | 12,75 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 30,70 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 45,50 g |
| – cukry | 14,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 250 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| 1 1 menší palička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 2-3 pl 2-3 pl živáňského koření | Koření Argentina | |
| 1 kl 1 kl Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| voda | Voda |