Nutriční hodnoty (Okurkový salát s kefírem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 45 kJ / 11 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 0,03 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,01 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 kefírové mléko | Kefír | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |