Nutriční hodnoty (Jogurtový závin s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 16 457 kJ / 3 933 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,30 g |
Tuky | 161,41 g |
– nasycené | 40,89 g |
– nenasycené | 115,09 g |
–– mononenasycené | 76,09 g |
–– polynenasycené | 39,01 g |
––– omega 3 | 2,82 g |
Vláknina | 50,70 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 826 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 530,50 g |
– cukry | 167,50 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
8 8 středních jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 hrst 1 hrst mandlí | Mandle neloupané | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
vejce na potření | Vejce slepičí |