Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtový závin s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie16 457 kJ /
3 933 kcal
Bílkoviny64,30 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,30 g
Tuky161,41 g
– nasycené40,89 g
– nenasycené115,09 g
–– mononenasycené76,09 g
–– polynenasycené39,01 g
––– omega 32,82 g
Vláknina50,70 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 826 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy530,50 g
– cukry167,50 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
8 8 středních jablek Jablko čerstvé 1200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 hrst 1 hrst mandlí Mandle neloupané
cukr (dle chuti) Cukr bílý
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá
strouhanka (dle potřeby) Strouhanka pšeničná
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.