Nutriční hodnoty (Jogurtový závin s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 16 457 kJ / 3 933 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,30 g |
| Tuky | 161,41 g |
| – nasycené | 40,89 g |
| – nenasycené | 115,09 g |
| –– mononenasycené | 76,09 g |
| –– polynenasycené | 39,01 g |
| ––– omega 3 | 2,82 g |
| Vláknina | 50,70 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 826 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 530,50 g |
| – cukry | 167,50 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 8 8 středních jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst mandlí | Mandle neloupané | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
| strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |