Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní polévka s hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 445 kJ /
1 062 kcal
Bílkoviny19,86 g
– z toho živočišné bílkoviny7,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,49 g
Tuky90,22 g
– nasycené57,85 g
– nenasycené31,33 g
–– mononenasycené26,96 g
–– polynenasycené4,37 g
––– omega 30,63 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,28 g
– cukry13,30 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g čerstvě vyloupaného sladkého hrášku Hrášek zelený 200 g
0,5 0,5 střední cibule Cibule čerstvá 35 g
1 l 1 l vývaru z kostí Vývar masový 1000 ml
3 3 karotky Mrkev čerstvá
2 2 menší petržele Petržel kořenová čerstvá
2 2 střední nové brambory (uvařené) Brambor raný
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.