Nutriční hodnoty (Vepřová játra na houbách a cibulce s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 847 kJ / 2 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 177,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,99 g |
| Tuky | 144,70 g |
| – nasycené | 80,78 g |
| – nenasycené | 57,58 g |
| –– mononenasycené | 24,73 g |
| –– polynenasycené | 32,85 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 27,77 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 17,34 g |
| Sůl | 46,95 g |
| Sacharidy | 134,48 g |
| – cukry | 17,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g játer | Játra vepřová | 500 g |
| 200 g 200 g mix hříbků | Hřib čerstvý | 200 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1/2 balení 1/2 balení mražených fazolek | Fazolky mražené | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 ml 500 ml bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 500 g |
| 2 pl 2 pl sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 3 pl 3 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |