Nutriční hodnoty (Večky Ciabatta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,25 g |
Tuky | 50,15 g |
– nasycené | 7,50 g |
– nenasycené | 41,06 g |
–– mononenasycené | 32,10 g |
–– polynenasycené | 8,95 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 18,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 303,43 g |
– cukry | 21,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
210 ml 210 ml vody | Voda | 210 ml |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
3 špetky 3 špetky provensálského koření | Provensálské koření | |
mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
50 g 50 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 50 g |
50 g 50 g olivy | Olivy čerstvé zralé | 50 g |
mléko (na potření) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
olej (na potření fólie) | Olej řepkový |