Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Večky Ciabatta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 948 kJ /
1 900 kcal
Bílkoviny51,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,25 g
Tuky50,15 g
– nasycené7,50 g
– nenasycené41,06 g
–– mononenasycené32,10 g
–– polynenasycené8,95 g
––– omega 30,44 g
Vláknina18,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy303,43 g
– cukry21,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
210 ml 210 ml vody Voda 210 ml
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
3 špetky 3 špetky provensálského koření Provensálské koření
mletý barevný pepř Pepř barevný
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
100 g 100 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
50 g 50 g sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 50 g
50 g 50 g olivy Olivy čerstvé zralé 50 g
mléko (na potření) Mléko kravské polotučné 1,5%
olej (na potření fólie) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.