Nutriční hodnoty (Večky Ciabatta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,25 g |
| Tuky | 50,15 g |
| – nasycené | 7,50 g |
| – nenasycené | 41,06 g |
| –– mononenasycené | 32,10 g |
| –– polynenasycené | 8,95 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 18,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 303,43 g |
| – cukry | 21,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 210 ml 210 ml vody | Voda | 210 ml |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 3 špetky 3 špetky provensálského koření | Provensálské koření | |
| mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 50 g 50 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 50 g |
| 50 g 50 g olivy | Olivy čerstvé zralé | 50 g |
| mléko (na potření) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| olej (na potření fólie) | Olej řepkový |