Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 189 kJ / 2 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,36 g |
Tuky | 133,43 g |
Vláknina | 64,82 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 929 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 211,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole uvařit s bobk. listem doměkka.
Krok 2: V tlakáči uvařit žebra, po vystydnutí z nich obrat maso.
Krok 3: V kastrolu na sádle orestovat cibuli pokrájenou na kolečka, v tom zarestovat mouku a vymíchat jíšku, vmíchat papriku, zalít vývarem ze žeber. Povařit (omáčka musí být hustší), přidat uvařené fazole, kečup nebo protlak, utřený česnek, sůl, pepř, feferonku, případně dochutit dle své chuti. Krátce provařit.
Krok 4: Posypat pažitkou a podávat s chlebem.
Zveřejněno 18. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš staré rančerky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53oR
Moje poznámka
Guláš staré rančerky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53oR
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 19 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 1 hodinou
Polévka s vločkami
Kajkajak před 2 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 4 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 4 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 4 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 6 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 9 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 17 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak vymíchat guláš,
gulas ze zeber,
guláš z žeber,
fazole v tlakáči,
uzene zebra v tlakaci,
guláš z uzených žeber,
žebra guláš recept,
guláš s starým chlebem,
guláš podle starého receptu,
guláš s uzenych žeber,
fazolov guláš z žebra,
stare recepty na uzeninu,
stare dobre recepty,
gulas z žebra,
kančí guláš z žeber,
fazule v tlakáči,
sulc v tlakáči,
stará omáčka na žebra,
recept uzené žebra v tlakaci,
žebra v tlakáči
Suroviny:
fazole bílé,
žebra uzená,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
kečup sladký,
česnek,
žebra uzená,
sůl,
pepř,
bobkový list,
feferonka,
pažitka
Komentáře (4)