Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský guláš podle Anuše Kejřové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 666 kJ /
1 354 kcal
Bílkoviny131,23 g
– z toho živočišné bílkoviny126,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky69,56 g
– nasycené41,23 g
– nenasycené24,36 g
–– mononenasycené20,96 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,46 g
Vláknina11,85 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,08 g
Sacharidy32,12 g
– cukry14,40 g
––– laktóza2,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězí kližky Hovězí kližka 600 g
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
50 g 50 g přepuštěného másla Ghí 50 g
1 1 vrchovatá lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená
500 ml 500 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
2 lžíce 2 lžíce kaparů Kapary 30 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.