Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní zvěřinový kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 399 kJ /
1 051 kcal
Bílkoviny86,37 g
– z toho živočišné bílkoviny81,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,76 g
Tuky69,76 g
– nasycené34,06 g
– nenasycené34,41 g
–– mononenasycené29,28 g
–– polynenasycené5,14 g
––– omega 30,08 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 247 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,88 g
Sacharidy15,69 g
– cukry9,21 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g srnčího masa (jelení, dančí) Srnec kýta 400 g
sůl Sůl mořská
1 1 čajová lžička koření divočina Nové koření mleté
1 1 čajová lžička worcesterové omáčky Worcestrová omáčka
2 2 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
80 g 80 g slaniny Špek 80 g
1 1 polévková lžíce másla Máslo kravské 1 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 polévkové lžíce kečupu Kečup sladký
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.