Nutriční hodnoty (Pikantní zvěřinový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 399 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 69,76 g |
– nasycené | 34,06 g |
– nenasycené | 34,41 g |
–– mononenasycené | 29,28 g |
–– polynenasycené | 5,14 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 247 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,88 g |
Sacharidy | 15,69 g |
– cukry | 9,21 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g srnčího masa (jelení, dančí) | Srnec kýta | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 čajová lžička koření divočina | Nové koření mleté | |
1 1 čajová lžička worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
1 1 polévková lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 polévkové lžíce kečupu | Kečup sladký | |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý |