Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky, ptáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 570 kJ / 1 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,38 g |
| Tuky | 127,32 g |
| – nasycené | 61,78 g |
| – nenasycené | 63,82 g |
| –– mononenasycené | 54,41 g |
| –– polynenasycené | 9,41 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 31,65 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 150 g 150 g gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
| 1-2 1-2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka (nemusí být) | Mouka pšeničná hladká |