Nutriční hodnoty (Třešňovo-kávové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 219 kJ / 5 072 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,61 g |
| Tuky | 280,36 g |
| – nasycené | 164,87 g |
| – nenasycené | 97,63 g |
| –– mononenasycené | 85,38 g |
| –– polynenasycené | 12,25 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 1,80 g |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 550,40 g |
| – cukry | 332,80 g |
| ––– laktóza | 9,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 20 g 20 g mleté zrnkové kávy | Káva mletá | 20 g |
| tuk | Margarín | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 20 g 20 g instantní kávy | Káva instantní sušená | 20 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |