Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková cuketová buchta s celozrnnou moukou a vůní anýzu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 680 kJ /
5 182 kcal
Bílkoviny80,05 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,01 g
Tuky161,78 g
– nasycené16,02 g
– nenasycené130,03 g
–– mononenasycené89,41 g
–– polynenasycené40,62 g
––– omega 310,84 g
Vláknina47,25 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy817,85 g
– cukry454,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší cuketa (dlouhá cca 20 cm) Cuketa čerstvá 100 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 250 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru moučka Cukr bílý 375 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku rostlinného oleje Olej řepkový 125 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku vlažné vody Voda 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
2 lžičky 2 lžičky anýzu Anýz semena 10 g
1 1 vrchovatá lžička holandského kakaa Kakao prášek
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.