Nutriční hodnoty (Hrnková cuketová buchta s celozrnnou moukou a vůní anýzu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 680 kJ / 5 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,01 g |
Tuky | 161,78 g |
– nasycené | 16,02 g |
– nenasycené | 130,03 g |
–– mononenasycené | 89,41 g |
–– polynenasycené | 40,62 g |
––– omega 3 | 10,84 g |
Vláknina | 47,25 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 817,85 g |
– cukry | 454,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cuketa (dlouhá cca 20 cm) | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 250 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 375 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku rostlinného oleje | Olej řepkový | 125 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku vlažné vody | Voda | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
2 lžičky 2 lžičky anýzu | Anýz semena | 10 g |
1 1 vrchovatá lžička holandského kakaa | Kakao prášek | |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |