Nutriční hodnoty (Skopové po provensálsku se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 374 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků skopového masa (jehněčí kýta) (nebo hovězí roštěnka) | Jehněčí kýta | |
| provensálské bylinky (sušené) | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |