Nutriční hodnoty (Kapustovo- bramborový salát se slaninou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 056 kJ / 1 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,88 g |
| Tuky | 133,48 g |
| – nasycené | 62,92 g |
| – nenasycené | 68,06 g |
| –– mononenasycené | 57,21 g |
| –– polynenasycené | 10,85 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,45 g |
| Sacharidy | 137,02 g |
| – cukry | 20,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 450 g 450 g kapusty (nakrájené na nudličky) | Kapusta hlávková čerstvá | 450 g |
| 1 1 větši cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g slaniny (pokrájené) | Špek | 150 g |
| 4 Pl 4 Pl octa | Ocet lihový | 60 ml |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý |