Nutriční hodnoty (Maďarský guláš s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,19 g |
| Tuky | 47,55 g |
| – nasycené | 22,07 g |
| – nenasycené | 23,67 g |
| –– mononenasycené | 18,84 g |
| –– polynenasycené | 4,83 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 32,90 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 528 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 92,35 g |
| – cukry | 36,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 600 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |
| 4-5 4-5 cibulí | Cibule čerstvá | 315 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř na dochucení | Pepř černý mletý |