Nutriční hodnoty (Tvarohový závin s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 232 kJ / 1 728 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 50,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,18 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,86 g | 
| Tuky | 19,35 g | 
| – nasycené | 7,14 g | 
| – nenasycené | 7,90 g | 
| –– mononenasycené | 5,28 g | 
| –– polynenasycené | 2,62 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 27,72 g | 
| Cholesterol | 283 mg | 
| Sodík | 555 mg | 
| Sůl | 1,31 g | 
| Sacharidy | 324,69 g | 
| – cukry | 173,48 g | 
| ––– laktóza | 5,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 150 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g | 
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g | 
| 50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| hladká mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo na potření (asi 2 lžíce) | Máslo kravské | |
| 400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g | 
| 50 g 50 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 50 g | 
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého badyánu ale nemusí být | Badyán | 2.5 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g | 
 
	