Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový závin s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 232 kJ /
1 728 kcal
Bílkoviny50,04 g
– z toho živočišné bílkoviny25,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,86 g
Tuky19,35 g
– nasycené7,14 g
– nenasycené7,90 g
–– mononenasycené5,28 g
–– polynenasycené2,62 g
––– omega 30,16 g
Vláknina27,72 g
Cholesterol 283 mg
Sodík 555 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy324,69 g
– cukry173,48 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
hladká mouka na vál Mouka pšeničná hladká
máslo na potření (asi 2 lžíce) Máslo kravské
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého badyánu ale nemusí být Badyán 2.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.