Nutriční hodnoty (Tvarohový závin s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 232 kJ / 1 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,86 g |
Tuky | 19,35 g |
– nasycené | 7,14 g |
– nenasycené | 7,90 g |
–– mononenasycené | 5,28 g |
–– polynenasycené | 2,62 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 27,72 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 324,69 g |
– cukry | 173,48 g |
––– laktóza | 5,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
hladká mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
máslo na potření (asi 2 lžíce) | Máslo kravské | |
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
50 g 50 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 50 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého badyánu ale nemusí být | Badyán | 2.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |