Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 020 kJ /
483 kcal
Bílkoviny26,23 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,19 g
Tuky22,82 g
– nasycené5,56 g
– nenasycené10,55 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy42,90 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3,5 3,5 polévkové lžíce krupicového cukru Cukr bílý
3 3 polévkové lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 48 g
1 1 smetana na šlehání 250 ml Smetana kravská sladká 30%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
rybíz Rybíz červený čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.