Nutriční hodnoty (Rybízový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 020 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,19 g |
Tuky | 22,82 g |
– nasycené | 5,56 g |
– nenasycené | 10,55 g |
–– mononenasycené | 8,40 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 42,90 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3,5 3,5 polévkové lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | |
3 3 polévkové lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
1 1 smetana na šlehání 250 ml | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
rybíz | Rybíz červený čerstvý |