Nutriční hodnoty (Rybízový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 020 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,19 g |
| Tuky | 22,82 g |
| – nasycené | 5,56 g |
| – nenasycené | 10,55 g |
| –– mononenasycené | 8,40 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,48 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 301 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 42,90 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3,5 3,5 polévkové lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | |
| 3 3 polévkové lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
| 1 1 smetana na šlehání 250 ml | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| rybíz | Rybíz červený čerstvý |