Nutriční hodnoty (Italský štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 104,84 g |
| – nasycené | 54,28 g |
| – nenasycené | 39,66 g |
| –– mononenasycené | 33,90 g |
| –– polynenasycené | 5,76 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 542,04 g |
| – cukry | 326,24 g |
| ––– laktóza | 20,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
| kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 3 3 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| balíček balíček rozinek | Rozinky | |
| kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 dcl 4 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 80 g 80 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 80 g |
| vanilka (vanilkový cukr) | Vanilkové lusky |