Nutriční hodnoty (Výtečné řezy - bezlepkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 486 kJ / 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 22,68 g |
| – nasycené | 5,46 g |
| – nenasycené | 10,50 g |
| –– mononenasycené | 8,40 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 418 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 11,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky (2 dcl) mouky Jizerka | Mouka rýžová hladká | |
| 1 1 cukru písek | Cukr bílý | |
| 1/2 1/2 rozpuštěné Hery | Margarín | |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
| 1 1 vanilkový pudink bez vaření Dr.Oetker | Puding v prášku | |
| 1 1 jahodový kompot | Jahody zavařené | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |