Nutriční hodnoty (Bramborovo-špaldový koláč s broskvema)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 470 kJ / 829 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 25,13 g |
| – nasycené | 6,54 g |
| – nenasycené | 11,44 g |
| –– mononenasycené | 8,84 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 1,70 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 112,60 g |
| – cukry | 84,50 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká vařené brambory | Brambor zimní | 50 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku špaldové krupice | Krupice špaldová hrubá | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 3 lžíce 3 lžíce třtinový cukru | Cukr bílý | 75 g |
| broskve | Dužina broskve čerstvá |