Nutriční hodnoty (Bramborové bulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 908 kJ / 2 368 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
| Tuky | 25,77 g |
| – nasycené | 8,59 g |
| – nenasycené | 10,48 g |
| –– mononenasycené | 7,42 g |
| –– polynenasycené | 3,06 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 35,50 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 12,70 g |
| Sůl | 31,31 g |
| Sacharidy | 424,55 g |
| – cukry | 21,15 g |
| ––– laktóza | 3,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| asi 350 g asi 350 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 350 g |
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 3-4 trojúhelníčky 3-4 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 42 g |
| 10 g 10 g sušeného droždí | Droždí sušené | 10 g |