Nutriční hodnoty (Bramborové bulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 908 kJ / 2 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 25,77 g |
– nasycené | 8,59 g |
– nenasycené | 10,48 g |
–– mononenasycené | 7,42 g |
–– polynenasycené | 3,06 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 35,50 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 12,70 g |
Sůl | 31,31 g |
Sacharidy | 424,55 g |
– cukry | 21,15 g |
––– laktóza | 3,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
asi 350 g 350 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 350 g |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
3-4 trojúhelníčky 3-4 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 42 g |
10 g 10 g sušeného droždí | Droždí sušené | 10 g |