Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové bulky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 908 kJ /
2 368 kcal
Bílkoviny91,76 g
– z toho živočišné bílkoviny33,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,00 g
Tuky25,77 g
– nasycené8,59 g
– nenasycené10,48 g
–– mononenasycené7,42 g
–– polynenasycené3,06 g
––– omega 30,20 g
Vláknina35,50 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 12,70 g
Sůl31,31 g
Sacharidy424,55 g
– cukry21,15 g
––– laktóza3,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vařených brambor Brambor zimní 1000 g
asi 350 g 350 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 350 g
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
3-4 trojúhelníčky 3-4 trojúhelníčky taveného sýra Sýr tavený 42 g
10 g 10 g sušeného droždí Droždí sušené 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.