Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 795 kJ /
3 297 kcal
Bílkoviny83,48 g
– z toho živočišné bílkoviny34,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,05 g
Tuky199,93 g
– nasycené117,50 g
– nenasycené74,68 g
–– mononenasycené50,05 g
–– polynenasycené24,63 g
––– omega 30,48 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy275,67 g
– cukry115,02 g
––– laktóza13,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
25 g 25 g rozpuštěného másla Máslo kravské 25 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
1 KL 1 KL citronového aroma Aroma citrónové
4 4 broskve Dužina broskve čerstvá
80 ml 80 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 80 ml
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 PL 1 PL cukru krupice Cukr bílý 12 g
50 g 50 g mandlových lupínků Mandle loupané 50 g
50 g 50 g kokosu Kokos strouhaný 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 PL 2 PL cukru krupice Cukr bílý 24 g
2 PL 2 PL hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 30 g
50 g 50 g rozdrobených mandlových lupínků Mandle loupané 50 g
50 g 50 g kokosu Kokos strouhaný 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.