Nutriční hodnoty (Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 795 kJ / 3 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,05 g |
Tuky | 199,93 g |
– nasycené | 117,50 g |
– nenasycené | 74,68 g |
–– mononenasycené | 50,05 g |
–– polynenasycené | 24,63 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 449 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 275,67 g |
– cukry | 115,02 g |
––– laktóza | 13,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
25 g 25 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 KL 1 KL citronového aroma | Aroma citrónové | |
4 4 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
80 ml 80 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 80 ml |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 PL 1 PL cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
50 g 50 g kokosu | Kokos strouhaný | 50 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 PL 2 PL cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
2 PL 2 PL hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
50 g 50 g rozdrobených mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
50 g 50 g kokosu | Kokos strouhaný | 50 g |