Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na zázvoru, piniových oříšcích a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 192,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 174,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,30 g |
| Tuky | 34,15 g |
| – nasycené | 4,40 g |
| – nenasycené | 24,24 g |
| –– mononenasycené | 11,83 g |
| –– polynenasycené | 12,41 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 413 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 30,55 g |
| – cukry | 14,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g kuřecí řízky (nejlepší a nejšťavnatější jsou stehenní řízky) | Kuře prso | 750 g |
| medvědí česnek se solí (bylinky) | Česnek medvědí čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g piniových oříšků | Piniové ořechy | 50 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2-3 2-3 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 75 g |
| 4 4 naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1-2 PL 1-2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
| kukuřičný škrob podle každého | Škrob kukuřičný | |
| 1 PL 1 PL čerstvě nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| 1 KL 1 KL maďarské paprikové pasty | Pasta papriková | 5 g |
| olivový olej | Olej olivový |