Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na zázvoru, piniových oříšcích a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,30 g |
Tuky | 34,15 g |
– nasycené | 4,40 g |
– nenasycené | 24,24 g |
–– mononenasycené | 11,83 g |
–– polynenasycené | 12,41 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 30,55 g |
– cukry | 14,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kuřecí řízky (nejlepší a nejšťavnatější jsou stehenní řízky) | Kuře prso | 750 g |
medvědí česnek se solí (bylinky) | Česnek medvědí čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g piniových oříšků | Piniové ořechy | 50 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2-3 2-3 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 75 g |
4 4 naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1-2 PL 1-2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
kukuřičný škrob podle každého | Škrob kukuřičný | |
1 PL 1 PL čerstvě nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
1 KL 1 KL maďarské paprikové pasty | Pasta papriková | 5 g |
olivový olej | Olej olivový |