Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané fazolky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 588 kJ /
1 336 kcal
Bílkoviny85,61 g
– z toho živočišné bílkoviny64,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,07 g
Tuky68,57 g
– nasycené18,92 g
– nenasycené40,90 g
–– mononenasycené29,93 g
–– polynenasycené10,97 g
––– omega 31,94 g
Vláknina47,56 g
Cholesterol 867 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,33 g
Sacharidy71,40 g
– cukry65,10 g
––– laktóza20,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
300 g 300 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá
celerové lístky Celer řapíkatý
libeček - lístky lístky Libeček čerstvý
100 g 100 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.