Nutriční hodnoty (Zapékané fazolky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 588 kJ / 1 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,07 g |
| Tuky | 68,57 g |
| – nasycené | 18,92 g |
| – nenasycené | 40,90 g |
| –– mononenasycené | 29,93 g |
| –– polynenasycené | 10,97 g |
| ––– omega 3 | 1,94 g |
| Vláknina | 47,56 g |
| Cholesterol | 867 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,33 g |
| Sacharidy | 71,40 g |
| – cukry | 65,10 g |
| ––– laktóza | 20,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 800 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| celerové lístky | Celer řapíkatý | |
| libeček - lístky lístky | Libeček čerstvý | |
| 100 g 100 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |