Nutriční hodnoty (Zapékané fazolky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 588 kJ / 1 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,07 g |
Tuky | 68,57 g |
– nasycené | 18,92 g |
– nenasycené | 40,90 g |
–– mononenasycené | 29,93 g |
–– polynenasycené | 10,97 g |
––– omega 3 | 1,94 g |
Vláknina | 47,56 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,33 g |
Sacharidy | 71,40 g |
– cukry | 65,10 g |
––– laktóza | 20,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
celerové lístky | Celer řapíkatý | |
libeček - lístky lístky | Libeček čerstvý | |
100 g 100 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská |