Čalamáda velmi chutná
Čalamáda je skvělou přílohou k pečeným i grilovaným masům, zkuste si ji připravit podle tohoto receptu. Čalamáda po zavaření vydrží ve spíži celou zimu a máte tak vždy po ruce skvělou a zdravou přílohu k pokrmům.
Suroviny pro 12 kusů
12 sklenic
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 141 kJ / 2 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,42 g |
Tuky | 7,27 g |
Vláknina | 49,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32,35 g |
Sůl | 80,60 g |
Sacharidy | 602,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda velmi chutná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Wqv
Moje poznámka
Čalamáda velmi chutná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Wqv
Nejnovější recepty
Žampionová omáčka rychlá
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové „kotlety“
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky s fazolkami a paprikou v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová směs s pórkem a rýží
Přidáno 7. 11. 2024 13:07
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
Přidáno 7. 11. 2024 12:07
Báječná koka roláda
Přidáno 7. 11. 2024 12:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
Jihočeské AB: Marketingový trik, nebo skutečné máslo? Cukrářka radí, proč tento tuk nedávat do cukroví
Víno jako rituál: 6 světových tradic, které vám odhalí nové způsoby vychutnávání vína
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky z listového těsta
Annanas před 44 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
matejovylahudky před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
50Mirka před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš se žampiony a fazolemi
Mirrika před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luccule před 3 hodinami
Rychlá prdelačka
Hanina65 před 3 hodinami
Moravské koláčky
Manuskaaq před 4 hodinami
Majonézové kynuté buchty
Manuskaaq před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Manuskaaq před 4 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Manuskaaq před 4 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
mrkev,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
feferonka,
olej,
voda,
ocet,
sůl,
cukr
Komentáře