Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 938 kJ / 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 11,06 g |
| – nasycené | 2,80 g |
| – nenasycené | 5,50 g |
| –– mononenasycené | 4,13 g |
| –– polynenasycené | 1,37 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1/2 1/2 klobásy Čorizo | Klobása | |
| 2 plátky 2 plátky uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | |
| 1 plátek 1 plátek šunky Prosciutto | Pršut | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| Hraška na obalení | Hraška | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |