Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 938 kJ / 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,06 g |
– nasycené | 2,80 g |
– nenasycené | 5,50 g |
–– mononenasycené | 4,13 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 0,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
1/2 1/2 klobásy Čorizo | Klobása | |
2 plátky 2 plátky uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | |
1 plátek 1 plátek šunky Prosciutto | Pršut | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
Hraška na obalení | Hraška | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |