Nutriční hodnoty (Kilimandžáro pro švagrovou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 701 kJ / 2 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,90 g |
| Tuky | 75,24 g |
| – nasycené | 20,01 g |
| – nenasycené | 43,13 g |
| –– mononenasycené | 31,01 g |
| –– polynenasycené | 12,12 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 660 mg |
| Sůl | 1,86 g |
| Sacharidy | 268,30 g |
| – cukry | 155,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
| 30 g 30 g solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
| 5 5 ovocných jogurtů | Jogurt kravský ovocný 1,5% | |
| 4 lžičky 4 lžičky želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
| 0,5 dl 0,5 dl vody | Voda | 50 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| džem | Marmeláda jahodová | |
| ovoce na ozdobu | Jahody čerstvé |