Nutriční hodnoty (Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 142 kJ / 3 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,10 g |
| Tuky | 213,62 g |
| – nasycené | 103,77 g |
| – nenasycené | 107,90 g |
| –– mononenasycené | 91,08 g |
| –– polynenasycené | 16,82 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 14,64 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 7,60 g |
| Sůl | 19,00 g |
| Sacharidy | 370,95 g |
| – cukry | 82,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800-1000 g 800-1000 g gnocchi | Noky | 900 g |
| 250 g 250 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 250 g |
| 2 stonky 2 stonky zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 8 lžic 8 lžic švestkových povidel | Povidla | 184 g |
| 2 lžičky 2 lžičky demi glace | Demi-glace | |
| 200 ml 200 ml horké vody (nebo vývaru) | Voda | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
| solamyl | Bramborový škrob | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |