Nutriční hodnoty (Vepřový Hot Guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 13 342 kJ / 3 189 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 230,05 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 202,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,55 g | 
| Tuky | 163,25 g | 
| – nasycené | 54,56 g | 
| – nenasycené | 95,05 g | 
| –– mononenasycené | 76,08 g | 
| –– polynenasycené | 18,97 g | 
| ––– omega 3 | 3,03 g | 
| Vláknina | 50,92 g | 
| Cholesterol | 720 mg | 
| Sodík | 7,09 g | 
| Sůl | 17,20 g | 
| Sacharidy | 172,54 g | 
| – cukry | 75,16 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg plecka | Vepřová plec | 1000 g | 
| 100 g 100 g uzené slaniny (nebo špeku) | Špek | 100 g | 
| 2 ks 2 ks střední cibule | Cibule čerstvá | 138 g | 
| 2 ks 2 ks červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g | 
| několik několik kozích rohů | Chilli paprička čerstvá | |
| 3 ks 3 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 3 3 ks stroužků česneku | Česnek čerstvý | 210 g | 
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g | 
| 3 dl 3 dl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml | 
| 2 2 ks kostek zeleninového bujonu nebo PL Vegety | Bujón zeleninový | |
| 1 PL 1 PL Maggi | Polévkové koření tekuté | 15 ml | 
| 1 PL 1 PL vrchovatá Solamylu nebo kukuřičného škrobu | Bramborový škrob | 15 g | 
| 2-3 PL 2-3 PL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 25 g | 
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g | 
| 1/2 l 1/2 l vody na záklechtku | Voda | 500 ml | 
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml | 
| chilli omáčka (když kozí rohy nepálí) | Chilli omáčka | 
 
	