Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na cibuli a bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 518 kJ /
363 kcal
Bílkoviny9,61 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,61 g
Tuky0,61 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,04 g
Vláknina14,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy74,25 g
– cukry8,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruzi Pstruh
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
špetka špetka kari Kari
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.