Nutriční hodnoty (Pstruh na cibuli a bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 518 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,61 g |
| Tuky | 0,61 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 14,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 74,25 g |
| – cukry | 8,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi | Pstruh | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| špetka špetka kari | Kari | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |