Nutriční hodnoty (Pstruh na cibuli a bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 518 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,61 g |
Tuky | 0,61 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 14,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,25 g |
– cukry | 8,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruzi | Pstruh | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
špetka špetka kari | Kari | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské |