Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řez "obližprst"

Řezy tak lahodné, že po nich oblížete všechny prsty, koneckonců tento zákusek to má i v názvu. Nadýchané těsto je potřené žloutkovým krémem a to vše je pod sněhovou čepičkou. Tento jednoduše geniální recept určitě musíte vyzkoušet.

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez dob chladnutí

70 min (50 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez dob chladnutí)

15. 8. 2010 18:36

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 407 kJ / 5 595 kcal
Bílkoviny108,15 g
Tuky337,99 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 3,01 g
Sodík 982 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy522,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Aguš

10. 1. 2018 13:41

Kdyz krém nehoustne, pridejte mouku:-)

Jana

30. 5. 2017 21:07

Ja davam mezi krem a snih piskoty namocene v rumu

ANTONIA MINÍKOVA

17. 4. 2017 13:30

VYNÍKAJÍCI POCHOUTKA, UMÍM PEČU ČASTO ,OBLÍBENÝ V CELEJ RODINĚ<3:-Q:yes::-*:-K:-D:-p8-(:-O

ANTONIA MINÍKOVA

24. 3. 2017 11:03

JE VYNIKAJÍCI OBLÍBENÝ ZÁKUSEK,,KDYŽ HO DĚLÁM RODINA JASA,, UŽ HODNĚ LET,,
:-p:-)<3:-Q:-(:yes:

Vera

21. 3. 2017 19:12

kika: Když je dost sladká, tak uber cukr v těstě i v krému a bude vynikající.

kucerova45 kucerova45

30. 10. 2016 19:24

Daniel: mohlo by to být aji tím, že byly vejce s cukrem málo vyšlehané.

Daniel

30. 10. 2016 11:49

Dobrý den... Možem sa opýtat ? ... Robil som cesto podla receptu a na klasickom plechu mi vyšlo asi tak 0,5cm :( neviete poradit prečo ? použil som aj kypriaci prášok.

mona lisa

31. 3. 2016 19:50

Lucie, můžeš hned podávat, ale lepší je to dát chvilku do lednice, na bílcích se udělá dobrá křupavá krusta.. :)

casino casino

26. 7. 2015 10:21

Lucie

26. 7. 2015 10:04

Plánuji si upéct ale mám otázku po tom co dám krém a sníh na upečené těsto mám to dát ještě do lednice nebo už mužu podávat?:-O:-?:-?:-?

míša

15. 11. 2013 14:46

:-)šlehání nad parou el. Slehacem dělám. Jak krém tak snih. Je to bezva a chutné

kucerova45 kucerova45

21. 6. 2013 21:02

Dobrý večer Evo, dělám ho na klasický velký plech.;-)

Eva

21. 6. 2013 09:59

Můžu se zeptat na jak velký plech řezy děláte?

DANILLA

10. 4. 2013 12:53

Amalka: ani me nezhoustl,slehala jsem dlouho...tak sem ho svarila jak to je psane u jineho receptu...

Amalka

22. 2. 2013 16:07

Vubec nevim jak na ten zloutkovy krem :-( dnes jsem to zkousela..vsechny ingredience dala dohromady a slehala nad parou a krem mi neztuhl :-(

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řez obližprst oblížprst recept obližprst obližprst recept buchta obližprst obliz prst rez obliz prst zákusek obližprst recept na obližprst oblíž prst recept oblis prst buchta oliz prst buchta obliž prst dezert obliž prst dezert obližprst oliž prst dezert oliž prst řezy oližprst oližprst oblisprst

Suroviny: vejce, cukr moučkový, kakao, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, olej, tuk, mouka, žloutek, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, máslo, bílek, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Řez "obližprst"

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gnRY