Nutriční hodnoty (Francouzský hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 107 kJ / 2 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,69 g |
| Tuky | 127,24 g |
| – nasycené | 51,95 g |
| – nenasycené | 65,39 g |
| –– mononenasycené | 50,84 g |
| –– polynenasycené | 14,55 g |
| ––– omega 3 | 3,39 g |
| Vláknina | 22,05 g |
| Cholesterol | 987 mg |
| Sodík | 556 mg |
| Sůl | 2,33 g |
| Sacharidy | 376,39 g |
| – cukry | 241,67 g |
| ––– laktóza | 5,54 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 zralých hrušek | Hruška čerstvá | 585 g |
| 150 g 150 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 čl 2 čl prášku do pečiva | Kypřící prášek | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |