Nutriční hodnoty (Plněná veka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 730 kJ / 2 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 182,49 g |
| – nasycené | 103,69 g |
| – nenasycené | 72,38 g |
| –– mononenasycené | 52,15 g |
| –– polynenasycené | 20,23 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 3,84 g |
| Sůl | 9,17 g |
| Sacharidy | 31,49 g |
| – cukry | 23,99 g |
| ––– laktóza | 10,79 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 veka (sendvič) | Veka | |
| 130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
| sardelová pasta (podle chuti) | Sardelová pasta | |
| hořčice (podle chuti) | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g měkkého salámu | Měkký salám | 250 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sul | Sůl mořská |