Nutriční hodnoty (Gateau au chocolat à la elzarito)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 912 kJ / 2 608 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 173,00 g |
| – nasycené | 90,50 g |
| – nenasycené | 60,50 g |
| –– mononenasycené | 51,00 g |
| –– polynenasycené | 9,50 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 238,30 g |
| – cukry | 225,80 g |
| ––– laktóza | 25,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 250 g 250 g kvalitní tmavé čokolády | Čokoláda hořká 40% | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
| 2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 14 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
| moučkový cukr k posypání | Cukr bílý |