Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gateau au chocolat à la elzarito)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 912 kJ /
2 608 kcal
Bílkoviny20,70 g
– z toho živočišné bílkoviny8,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,50 g
Tuky173,00 g
– nasycené90,50 g
– nenasycené60,50 g
–– mononenasycené51,00 g
–– polynenasycené9,50 g
––– omega 30,30 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy238,30 g
– cukry225,80 g
––– laktóza25,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
250 g 250 g kvalitní tmavé čokolády Čokoláda hořká 40% 250 g
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 14 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 2.5 g
moučkový cukr k posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.