Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 649 kJ /
3 979 kcal
Bílkoviny75,90 g
– z toho živočišné bílkoviny48,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,60 g
Tuky209,79 g
– nasycené120,69 g
– nenasycené75,75 g
–– mononenasycené64,99 g
–– polynenasycené10,76 g
––– omega 31,23 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 606 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy438,15 g
– cukry245,85 g
––– laktóza18,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 2.5 g
75 g 75 g moučkového cukru Cukr bílý 75 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru ( ne vanilínového ) Cukr vanilkový 8 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
sáček sáček vanilkového pudinku Dr. Oetker nebo Zlatý klas ( ten je lepší ) Puding v prášku
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
200 ml 200 ml smetany 33% ke šlehání Smetana kravská sladká 35% 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
cca 400 g 400 g vypeckovaných zralých a pevných švestek Švestky čerstvé 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.