Nutriční hodnoty (Sterilovaná červená řepa s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 229 kJ / 1 967 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,70 g |
| Tuky | 3,72 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 1,89 g |
| –– mononenasycené | 0,72 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 43,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18,71 g |
| Sůl | 46,50 g |
| Sacharidy | 443,00 g |
| – cukry | 420,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1500 g |
| 300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
| 600 ml 600 ml vody (nebo více, dle chuti) | Voda | 600 ml |
| 400 ml 400 ml octu | Ocet lihový | 400 ml |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce soli | Sůl mořská | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce anýzu | Anýz semena | |
| 5 cm 5 cm křenu | Křen čerstvý |