Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sterilovaná červená řepa s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 229 kJ /
1 967 kcal
Bílkoviny23,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,70 g
Tuky3,72 g
– nasycené0,84 g
– nenasycené1,89 g
–– mononenasycené0,72 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,00 g
Vláknina43,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,71 g
Sůl46,50 g
Sacharidy443,00 g
– cukry420,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 1500 g
300 g 300 g cibule Cibule čerstvá 300 g
400 ml 400 ml octu Ocet lihový 400 ml
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
3 lžíce 3 lžíce soli Sůl mořská 45 g
1 lžíce 1 lžíce anýzu Anýz semena
5 cm 5 cm křenu Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.