Nutriční hodnoty (Pečený králík s dýní na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 854 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,65 g |
Tuky | 1,28 g |
– nasycené | 0,51 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 24,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,01 g |
– cukry | 19,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík z domácího chovu :-) | Králík | |
1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
400 g 400 g dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
cukety | Cuketa čerstvá | |
lilky | Lilek čerstvý | |
žampiony | Žampion čerstvý | |
pórek | Pórek čerstvý | |
1 dcl 1 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
tymián | Tymián sušený | |
hřebíček | Hřebíček | |
jalovec | Jalovec sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový |