Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldovo-kukuřičný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 619 kJ /
1 582 kcal
Bílkoviny49,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,36 g
Tuky60,72 g
– nasycené7,56 g
– nenasycené48,37 g
–– mononenasycené26,40 g
–– polynenasycené21,97 g
––– omega 33,38 g
Vláknina27,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy196,81 g
– cukry7,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mangold Mangold 500 g
200 g 200 g mražená kukuřice Kukuřice mražená 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 PL 2 PL olej Olej řepkový 22 ml
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2-3 PL 2-3 PL sezamu Sezam loupaný 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.