Nutriční hodnoty (Mangoldovo-kukuřičný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 619 kJ / 1 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,36 g |
| Tuky | 60,72 g |
| – nasycené | 7,56 g |
| – nenasycené | 48,37 g |
| –– mononenasycené | 26,40 g |
| –– polynenasycené | 21,97 g |
| ––– omega 3 | 3,38 g |
| Vláknina | 27,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 535 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 196,81 g |
| – cukry | 7,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mangold | Mangold | 500 g |
| 200 g 200 g mražená kukuřice | Kukuřice mražená | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 PL 2 PL olej | Olej řepkový | 22 ml |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 2-3 PL 2-3 PL sezamu | Sezam loupaný | 37.5 g |