Nutriční hodnoty (Mangoldovo-kukuřičný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 619 kJ / 1 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,36 g |
Tuky | 60,72 g |
– nasycené | 7,56 g |
– nenasycené | 48,37 g |
–– mononenasycené | 26,40 g |
–– polynenasycené | 21,97 g |
––– omega 3 | 3,38 g |
Vláknina | 27,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 196,81 g |
– cukry | 7,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mangold | Mangold | 500 g |
200 g 200 g mražená kukuřice | Kukuřice mražená | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 PL 2 PL olej | Olej řepkový | 22 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2-3 PL 2-3 PL sezamu | Sezam loupaný | 37.5 g |