Nutriční hodnoty (Jablečná roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 570 kJ / 1 570 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,45 g |
| Tuky | 32,85 g |
| – nasycené | 7,96 g |
| – nenasycené | 15,38 g |
| –– mononenasycené | 11,39 g |
| –– polynenasycené | 3,99 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 268,90 g |
| – cukry | 216,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 6-8 lžíc 6-8 lžíc hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| 350 g 350 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
| skořice na posypání | Skořice ceylonská |