Nutriční hodnoty (Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,88 g |
| Tuky | 1,51 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,88 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 22,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,75 g |
| Sůl | 6,80 g |
| Sacharidy | 59,42 g |
| – cukry | 36,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 750 750 g hovězího masa - nakrájené na kostky | Hovězí kýta | |
| 500 g 500 g pasírovaných loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 500 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| středně velký pórek - nakrájený na nudličky | Pórek čerstvý | |
| 340 g 340 g Kunovjanky (od Hamé) | Zelenina směs sterilovaná | 340 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
| olej | Olej řepkový |