Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 371 kJ /
328 kcal
Bílkoviny8,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,88 g
Tuky1,51 g
– nasycené0,27 g
– nenasycené0,88 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,75 g
Sůl6,80 g
Sacharidy59,42 g
– cukry36,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
750 750 g hovězího masa - nakrájené na kostky Hovězí kýta
500 g 500 g pasírovaných loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 500 g
bazalka Bazalka čerstvá
oregano Oregano sušené
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
středně velký pórek - nakrájený na nudličky Pórek čerstvý
340 g 340 g Kunovjanky (od Hamé) Zelenina směs sterilovaná 340 g
kečup Kečup sladký
těstoviny Těstoviny pšeničné
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.