Nutriční hodnoty (Cuketový pepřák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 129 kJ / 2 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,40 g |
| Tuky | 105,70 g |
| – nasycené | 9,00 g |
| – nenasycené | 91,65 g |
| –– mononenasycené | 64,20 g |
| –– polynenasycené | 27,45 g |
| ––– omega 3 | 8,45 g |
| Vláknina | 92,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,12 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 367,50 g |
| – cukry | 310,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg cukety | Cuketa čerstvá | 2500 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mletého pepře | Pepř černý mletý | 15 g |
| 8 lžic 8 lžic cukru | Cukr bílý | 200 g |