Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketový pepřák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 129 kJ /
2 660 kcal
Bílkoviny34,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,40 g
Tuky105,70 g
– nasycené9,00 g
– nenasycené91,65 g
–– mononenasycené64,20 g
–– polynenasycené27,45 g
––– omega 38,45 g
Vláknina92,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,12 g
Sůl15,00 g
Sacharidy367,50 g
– cukry310,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg cukety Cuketa čerstvá 2500 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
500 g 500 g čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 500 g
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
1 lžíce 1 lžíce mletého pepře Pepř černý mletý 15 g
8 lžic 8 lžic cukru Cukr bílý 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.