Nutriční hodnoty (Cuketový pepřák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 129 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,40 g |
Tuky | 105,70 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 91,65 g |
–– mononenasycené | 64,20 g |
–– polynenasycené | 27,45 g |
––– omega 3 | 8,45 g |
Vláknina | 92,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 367,50 g |
– cukry | 310,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg cukety | Cuketa čerstvá | 2500 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
500 g 500 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 500 g |
250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého pepře | Pepř černý mletý | 15 g |
8 lžic 8 lžic cukru | Cukr bílý | 200 g |