Nutriční hodnoty (Trnková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 504 kJ / 3 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,80 g |
| Tuky | 218,24 g |
| – nasycené | 130,08 g |
| – nenasycené | 72,70 g |
| –– mononenasycené | 61,56 g |
| –– polynenasycené | 11,14 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 25,60 g |
| Cholesterol | 1,64 g |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 357,90 g |
| – cukry | 259,90 g |
| ––– laktóza | 17,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
| 6 plátků 6 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
| 400 g 400 g švestek | Švestky čerstvé | 400 g |
| 200 g 200 g povidel | Povidla | 200 g |
| 100 ml 100 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 100 ml |
| mandlové lupínky | Mandle loupané |