Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové v marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 771 kJ /
2 574 kcal
Bílkoviny246,03 g
– z toho živočišné bílkoviny241,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,63 g
Tuky123,50 g
– nasycené37,00 g
– nenasycené57,38 g
–– mononenasycené45,53 g
–– polynenasycené11,85 g
––– omega 30,77 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 605 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,50 g
Sacharidy107,22 g
– cukry95,56 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg krkovice bez kosti vcelku Vepřová krkovice 1000 g
olej Olej řepkový
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
4 lžíce 4 lžíce bílého vína (lze vynechat) Víno bílé suché 60 ml
4 4 lžíce plnotučné hořčice (já do ní přidala 1 lžíci staroanglické hořčice) Hořčice plnotučná
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g uzeného masa Vepřová plec uzená 100 g
100 g 100 g sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.