Nutriční hodnoty (Vepřové v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 771 kJ / 2 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 241,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 123,50 g |
– nasycené | 37,00 g |
– nenasycené | 57,38 g |
–– mononenasycené | 45,53 g |
–– polynenasycené | 11,85 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 605 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 107,22 g |
– cukry | 95,56 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg krkovice bez kosti vcelku | Vepřová krkovice | 1000 g |
olej | Olej řepkový | |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
4 lžíce 4 lžíce bílého vína (lze vynechat) | Víno bílé suché | 60 ml |
4 4 lžíce plnotučné hořčice (já do ní přidala 1 lžíci staroanglické hořčice) | Hořčice plnotučná | |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 100 g |
100 g 100 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |