Nutriční hodnoty (Palačinková bublanina s celozrnnou moukou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 665 kJ / 3 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,85 g |
| Tuky | 52,19 g |
| – nasycené | 18,53 g |
| – nenasycené | 22,70 g |
| –– mononenasycené | 16,05 g |
| –– polynenasycené | 6,65 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 811 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 562,30 g |
| – cukry | 209,00 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 150 g 150 g celozrnné mouky (špaldové, pšeničné, žitné..) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| cca 500 g 500 g ovoce (např. třešně, švestky, jahody, jablka..) | Jahody čerstvé | 500 g |