Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 648 kJ / 4 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,35 g |
Tuky | 162,00 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 654,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a pořádně promícháme, aby v něm nebyly hrudky.
Krok 2: Vše vlijeme do předem vymazaného a pol.moukou vysypaného plechu- (do vyššího).
Krok 3: Dáme péci do předem vyhřáté trouby na 180°C při této teplotě pečeme 15 až 20 minut-(hotovost buchty zkoušíme špejlí).
Krok 4: Mezi tím si připravíme polevu: máslo rozpustíme, přidáme cukr, kakao a naposledy rum. Polevu natřeme na právě vyndanou buchtu a nakonec posypeme kokosem.
Krok 5: Necháme vychladnout a podáváme. DOBROU CHUŤ
Zveřejněno 24. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lYx
Moje poznámka
Čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lYx
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 2 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 8 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 54 minutami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 1 hodinou
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 3 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 4 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 4 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 4 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 4 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 5 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 5 hodinami
Tématické fráze:
čokoladovy rez,
čokoládové řezy,
řezy z acidofilního mléka,
cokoladovy buchta,
acidofilní buchta,
buchta z acidofilniho mleka,
acidofilní rezy,
luxusní řezy napoleon,
čokoladový řez recept,
pečeme z acidofilního mléka,
buchta acidofilní mléko,
čokoládové řezy recept,
řezy šalamoun,
čokoladový buchty,
čokoládovýřez,
recept na cokoladove rezy,
acidofilní mleko v moučníkách,
luxusní čokoládové dorty-fotogalerie,
řezy s acidofilního mléka,
acidofilni řezy na plech
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
kakao,
soda jedlá,
mléko acidofilní,
olej,
máslo,
kakao,
cukr moučkový,
rum,
kokos strouhaný
Komentáře (14)
Tato buchta je tu několikrát a většinou pod názvem Salamandr, nebo Šalamoun a protože je dobrá a jsi nová, dávám ti 1.bod