Nutriční hodnoty (Hrnková buchta s musli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 378 kJ / 4 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,19 g |
Tuky | 149,01 g |
– nasycené | 15,74 g |
– nenasycené | 121,90 g |
–– mononenasycené | 85,85 g |
–– polynenasycené | 36,05 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 15,48 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 679,05 g |
– cukry | 272,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
müsli bez příchuti | ||
1 sáček 1 sáček pudinku | Puding v prášku | 48 g |