Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková buchta s musli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 378 kJ /
4 392 kcal
Bílkoviny76,05 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,19 g
Tuky149,01 g
– nasycené15,74 g
– nenasycené121,90 g
–– mononenasycené85,85 g
–– polynenasycené36,05 g
––– omega 310,33 g
Vláknina15,48 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 431 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy679,05 g
– cukry272,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
müsli bez příchuti
1 sáček 1 sáček pudinku Puding v prášku 48 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.