Nutriční hodnoty (Hrnková buchta s musli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 378 kJ / 4 392 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,19 g |
| Tuky | 149,01 g |
| – nasycené | 15,74 g |
| – nenasycené | 121,90 g |
| –– mononenasycené | 85,85 g |
| –– polynenasycené | 36,05 g |
| ––– omega 3 | 10,33 g |
| Vláknina | 15,48 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 679,05 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| müsli bez příchuti | ||
| 1 sáček 1 sáček pudinku | Puding v prášku | 48 g |