Nutriční hodnoty (Kuřecí Tandori Masala na cibuli s kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 186,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,91 g |
| Tuky | 8,94 g |
| – nasycené | 2,44 g |
| – nenasycené | 5,12 g |
| –– mononenasycené | 3,32 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 1,52 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 440 mg |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 23,10 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g kuřecího masa - prsa | Kuře prso | 800 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| 2 lžíce 2 lžíce koření Tandori Masala | Tandoori masala | |
| 1 1 velká čerstvá paprika – kapie | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |