Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkové zázvorové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 258 kJ /
2 213 kcal
Bílkoviny52,06 g
– z toho živočišné bílkoviny18,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,00 g
Tuky106,42 g
– nasycené59,27 g
– nenasycené40,50 g
–– mononenasycené33,27 g
–– polynenasycené7,23 g
––– omega 30,67 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy251,80 g
– cukry40,25 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky (může být z poloviny celozrnná) Mouka pšeničná hladká 250 g
půl hrnku hrnku cukru Cukr bílý
cca 100 g 100 g studeného másla Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 30 g
čtvrt lžičky lžičky soli Sůl mořská
10 10 švestek Švestky čerstvé 200 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru Zázvor sušený 30 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice a hřebíčku (myšleno 1 lžička dohromady) Skořice ceylonská mletá 5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
půl hrnku hrnku cukru Cukr bílý
půl hrnku hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.